Valikko

Rekisteröidy toimijaksi

Huom! Palveluun voivat rekisteröityä vain Pirkanmaalla vaikuttavat ammattimaiset toimijat, jotka tarjoavat alueella tilattavia ja liikuteltavia lastenkulttuuripalveluita, kuten työpajoja tai esityksiä.

Palvelun ylläpitäjä tarkistaa tiedot ja lähettää sähköpostiisi viestin rekisteröitymisen hyväksymisestä. Vasta hyväksymisen jälkeen tiedot näkyvät julkisesti ja pääset lisäämään tuotteita ja muokkaamaan tietojasi.

Kaikki tiedot ovat julkisia, ellei toisin mainita.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Käyttäjätunnus ei ole julkinen. Tunnus on toimijakohtainen, eli yhdellä tunnuksella voi syöttää vain yhden toimijan tietoja ja tuotteita. Pienet kirjaimet a-z, numerot, piste ja tavuviiva ovat sallittuja merkkejä. Käyttäjänimi ei voi sisältää erikoismerkkejä eikä välilyöntejä.

Huomioithan, että salasanan tulee olla vähintään 6 merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää ainakin yksi numero. Kirjaimet A-Z, erikoismerkit ja numerot ovat sallittuja merkkejä. Salasana ei saa sisältää välilyöntiä!

esim. yrityksen/yhdistyksen/henkilön nimi

Jätä tyhjäksi, jos Y-tunnusta ei ole.

Kerro lyhyesti lastenkulttuuritoiminnastanne (max. 750 merkkiä). Tämän on tarkoitus olla tiivis yleisesittely. Vasta rekisteröitymisen jälkeen pääset kertomaan tarkemmin lastenkulttuurin tuotteista.

Minkä ikäisille toiminta on suunnattu?

Huom! Tässä tarkoitetaan palveluita, jotka ovat toteutettavissa ja liikuteltavissa eri paikkakunnille. Palvelut eivät siis saa olla paikkaan sidottuja, vaan niitä tulee voida tilata eri puolille Pirkanmaata.

Jätä tyhjäksi, jos alaikärajaa ei ole. Kirjoita vain numeroita.

Jätä tyhjäksi, jos yläikärajaa ei ole. Kirjoita vain numeroita.

Voit valita yhden tai useamman taiteenalan. Voit järjestellä valittuja taiteenaloja vetämällä ja pudottamalla.

Voit valita yhden tai useamman toimintamuodon. Voit järjestellä valittuja toimintamuotoja vetämällä ja pudottamalla.

Rastita tämä, jos haluat ettei osoitetta näytetä julkisesti. Toimipaikka on joka tapauksessa julkinen.

Rekisteröityminen vaatii käyttöehtojen hyväksymisen. Lue käyttöehdot klikkaamalla tästä.