Valikko

Lastenkulttuurin tuote

Lastentaikuri Paspartuun Taikatuokio

Lastentaikuri Paspartuun Taikatuokio on 25 minuutin mittainen värikäs vuorovaikutteinen, taustamusiikin siivittämä taikuusesitys kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Alkuvuonna 2020 esityksessä nähdään parhaat palat vuosilta 2016-2019. Esityksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus jutella taikurin kanssa ja saada muistoksi omat taikurikortit.

Hinta sisältää esityksen lisäksi lavastuksen (taustakangas ja/tai ilmapallosomistus), sekä tilan ja tarpeen mukaan äänentoiston ja valaistusta.

Taikatuokion hinta alkaen 350€ + 0,43€/km Lempäälästä. (Alv 0%)

---

Paspartuu voi esittää myös useita lyhyitä esityksiä tapahtuman aikana, esittää taikuuksia kierrellen yleisön joukossa, tai taitella taikuri-ilmapalloista hahmoja esityksen jatkona, tai omana ohjelmanumeronaan. Taikuusohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi!

Tilavaatimukset

Taikatuokio voidaan toteuttaa lavalla, tai lattiatasossa. Pinta-ala minimissään 2x2 metriä. Yleisö sijoittuu taikurin eteen, tai etuviistoon.

Tekniikkavaatimukset

Taikuri tuo tarvittaessa oman äänentoistolaitteiston esitystään varten.

Aikaisemmat esitys- tai toteutuspaikat

Taikatuokiota on esitetty hieman eri sisältöisinä vuodesta 2016 alkaen. Tilaajia ovat olleen muun muassa kunnat, seurakunnat, päiväkodit, koulut, kauppakeskukset, erilaiset koko perheen tapahtumat, sekä yksityishenkilöt.

Taiteenala
Sirkus
Toimintamuodot
Esitys, Työpaja
Kohderyhmä
4–10 vuotiaille
Osallistujien määrä
Vähintään 2 henkilöä
Toiminnan kesto
25 minuuttia
WWW-sivu
http://www.taikakartano.fi/lastentaikuri-paspartuu
Hinta
350 € (+ alv. 0 %)
Korvauksen maksutapa
Laskutus (yritykset)
Lisätietoja hinnoittelusta
Taikatuokion hinta alkaen 350€ + 0,43€/km. Hinta sisältää esityksen (show, lavastus, äänentoisto, valaistus, taikurikortit), sekä kaikki mahdolliset muut kulut.

Toimija

Lastentaikuri Paspartuu

WWW-sivu
http://www.taikakartano.fi
Yhteyshenkilön nimi
Pasi Hyvärinen
Sähköposti
Enable JavaScript to view protected content.
Puhelin
040 568 6683