Valikko

Lastenkulttuurin tuote

Pieni enkeli -kuvitusnäyttely

Näyttely sisältää Camilla Mickwitzin jouluista tunnelmaa henkivät kuvitusoriginaalit kirjaan “Pieni enkeli” (W+G, 1987). Pieni enkeli on ensimmäistä kertaa joulukoristeena eikä meinaa löytää paikkaansa muiden koristeiden joukossa. Copyright Camilla Mickwitz.

Tilavaatimukset

Asiaakuuluvat näyttelytilat (valvonta). 17 kehystettyä kuvaa, joista 12 kpl kokoa 66 cm x 51 cm ja 5 kpl kokoa 46 cm x 36 cm.

Taiteenalat
Kirjallisuus, Kuvataide
Toimintamuoto
Näyttely
Kohderyhmä
Kaiken ikäisille
Osallistujien määrä
Ei rajoitusta
Toiminnan kesto
1 kuukausi
WWW-sivu
http://www.lastenkirjainstituutti.fi/lainattavat-kuvitusnayttelyt/
Hinta
150 € (+ alv. 0 %)
Korvauksen maksutapa
Laskutus (yritykset)
Lisätietoja hinnoittelusta
Näyttely sisältää 17 kehystettyä kuvaa. 1. Kansikuva 2. Nimiölehti 3. Koristeet laatikosta: ”Joulu on taas lähellä ja joulukoristeiden pitkä loma päättymässä.” 4. Jouluseimi: ”Seimessä on Jeesuslapsi, Neitsyt Maria ja kaikki mitä siihen kuuluu.” 5. Enkelikuoro: ”Mutta isot enkelit vain jatkavat soittamista ja laulamista.” Äkäinen tonttu: ”Mutta juuri kun kaikki tuntuu niin hyvältä, kuuluu vihainen ärjäisy ja iso villatonttu kipittää paikalle.” 6. Joulutarjotin: ”Seuraava yllätys on pieni ystävällinen talo kotieläimineen ja istutuksineen” 7. Lahjapaperi: ”Hän nojaa pakettiin ja tekeytyy niin litteäksi kuin mahdollista.” 8. Piparkakkutaikina: ”– Katsopas, meidän paistetaan ja koristellaan ja syödään.” 9. Joulupukki: ”Hyvä, Pieni Enkeli ajattelee, joulupukki osaa neuvoa minulle työpaikan.” 10. Joululiina: ”Vaikuttaa siltä, että suojelusenkeliä tarvittaisiin…” 11. Tiernapojat: ”Tiernapojat huiskuttavat uhkaavasti sauvojaan ja Pieni Enkeli jatkaa matkaansa itku kurkussa.” 12. Joulukuusi: ”Yhden oksan pää on tyhjä ja siihen Pieni Enkeli laskeutuu.” 13. Lasikupu: ”Sataa hiljaa lunta ja mökkien ikkunoista loistaa lämmin valo.” 14. Pienet enkelit: ”Pikkuenkelit juoksentelevat levottomina ympäriinsä ja kilkuttavat kellojaan.” 15. Lapset: ”– Hyvää joulua, enkeli töräyttää torvellaan ja lapset tassuttelevat huoneeseen.” 16. Enkelikello: ”Sitten Pieni Enkeli ymmärtää, että hän on uuden joulukoristeen ERITTÄIN tärkeä osa.” 17. Aattoilta Näyttelyn laina-aika on yksi kuukausi. Lastenkirjainstituutti vastaa näyttelyjen vakuutuksista. Tilaaja vastaa rahdeista molempiin suuntiin.

Toimija

Lastenkirjainstituutti

Y-tunnus
0459602-4
Yhteyshenkilön nimi
Seija Haapakoski (LKI:n hallintosihteeri)
Sähköposti
Enable JavaScript to view protected content.
Puhelin
050 4632 780